четверг, 18 июля 2019 г.

Adomex, importeur & exporteur decoratiegroen

De kracht van groen.

Adomex, importeur & exporteur decoratiegroen
Hier vindt u het laatste nieuws van Adomex, importeur en exporteur van snij- en decoratiegroen. Wilt u op de hoogte blijven, schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief . U kunt ons ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn en/of Pinterest! Laat groen u inspireren! Ontdek nieuwe mogelijkheden en zie wat groen kan doen! Naar inspiratie. Actueel nieuws van Adomex over snij-/decoratiegroen: Inspiratie. Op dit moodboard van inspiraties laten wij u zien wat snijgroen kan doen! Wij inspireren u graag met bekende en minder bekend snijgroen zoals Ledervaren, Salal, Aralia, Aspidistra, Cycas, Galax, Flexigras en nog veel meer. Verder brengen wij regelmatig een Green Inspiration uit, gekoppeld aan een event/seizoen en/of speciale dag. Met de Green Inspiration willen wij aan (inter)nationale bloemisten laten zien wat ‘De Kracht Van Groen’ is, passend bij de huidige tijd en trends. Laat groen u inspireren! Ontdek nieuwe mogelijkheden en zie wat snijgroen kan doen. Adomex International is specialist in de im- en export van alle soorten snij- en decoratiegroen. Wij leveren alle populaire soorten snijgroen en ook voor alle exclusieve decoratiegroen kunt u bij ons terecht. Wij leveren snij- en decoratiegroen naar ieders wens en behoefte. Regelmatig reizen onze specialisten naar diverse landen om hun kennis en ervaring te delen met de leveranciers.
Adomex, importeur & exporteur decoratiegroen
Het inkoopteam heeft dagelijks contact met kwekers en leveranciers van het snij- en decoractiegroen. Een aantal van hen produceert exclusief voor Adomex. Een assortimentsindeling is gemaakt om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Adomex was het eerste Nederlandse bedrijf, dat zich toelegde en specialiseerde op de markt van snij- en decoratiegroen. Ledervaren, Salal en Aspidistra zijn o.a. producten in ons brede assortiment. Wij hebben de ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt en er een belangrijke bijdrage aan geleverd. Tegenwoordig is snij- en decoratiegroen een serieuze productgroep binnen de sierteelthandel. Adomex bestaat al sinds 1977. Wat ooit klein begon, is uitgegroeid tot een gevestigde naam. Ons assortiment heeft zich door de jaren enorm verbreed en onze organisatie laat zich kenmerken als uiterst modern en professioneel. Geschiedenis.
Adomex, importeur & exporteur decoratiegroen
Onze toekomstvisie. Verantwoord Ondernemen. Adomex kiest bewust voor duurzame teelt. Hoe groener, hoe beter. We werken hierin nauw samen met onze partners, kwekers en klanten. Dit stelt ons in staat om de productie, milieuregels en de (lokale) arbeidsomstandigheden te verbeteren. Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk. Algemene Voorwaarden. De Kracht van Groen. Adomex, importeur en exporteur van snij- en decoratiegroen. Wij leveren alle populaire soorten snijgroen, zoals Ledervaren, Phoenix Roebelinii, Aspidistra en Salal, en ook voor alle exclusieve decoratiegroen kunt u bij ons terecht. Alle Adomex vestigingen en hun contactgegevens vindt u hier. Adomex, importeur en exporteur van snij- en decoratiegroen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий