вторник, 23 июля 2019 г.

BM Interfreight - Internationale logistiek

Bm logistics.

BM Interfreight - Internationale logistiek
BM Interfreight is dé specialist in diverse logistieke activiteiten. Denk hierbij aan op-/overslag en het vervoer van uw goederen. Doordat BM Interfreight een zeer uitgebreid netwerk heeft van lokale partners binnen Europa en doordat wij de juiste ervaring hebben, kunnen wij u een unieke service en pakket op maat leveren. BM Interfreight biedt u een betrouwbare, flexibele en efficiënte service, waarbij de wens van de klant centraal staat! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze salesafdeling, bereikbaar via het contactformulier of telefonisch op 0168- 82 03 98 . Altijd de juiste oplossing.
BM Interfreight - Internationale logistiek
Wij denken graag met u mee om te komen tot de juiste transportoplossing, hierbij zijn prijs en milieu een belangrijk aspect voor ons. Bij BM Interfreight staat u als klant centraal en staan wij altijd tot uw beschikking om uw persoonlijke wensen te bespreken. Moerdijk is door de perfecte ligging tussen de zeehavens van Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen en zijn trimodale terminal een gewilde locatie voor distributie naar de Europese markt. Uw goederen uit bijvoorbeeld containers zullen niet altijd direct naar de eindontvanger worden getransporteerd. Via onze vaste partners kunnen wij de opslag en overslag van uw goederen regelen tegen gunstige tarieven. Value Added Logistics.
BM Interfreight - Internationale logistiek
Tevens kunnen wij VAL activiteiten voor u uit laten voeren, voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de pagina Value Added Logistics. Alle bestemmingen. Wij verzorgen het transport naar diverse bestemmingen. BM Interfreight is als een ervaren expediteur op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving. Voor al uw transporten binnen geheel Europe bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben dagelijkse vertrekken en hanteren snelle transittijden met een betrouwbare, flexibele en efficiënte service.

Комментариев нет:

Отправить комментарий